کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 19 شهريور ماه ، 1389

پند ها براي من و شماست که عبرت بگيريم: تالار گفتمان

MySite.com :: نمايش موضوعات - آرایشگر ها وجود ندارند!!!

آرایشگر ها وجود ندارند!!!

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع 

MySite.com صفحه اول انجمن -> داستانهای عبرت آموز

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

admin
مدیر کل انجمن
مدیر کل انجمن

وضعيت: آفلاين
21 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 65
امتياز: 100
تشکر کرده: 0
تشکر شده 1 بار در 1 پست

محل سكونت: کاشان

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 22 ارديبهشت ماه ، 1388 16:38:49    موضوع مطلب: آرایشگر ها وجود ندارند!!! پاسخ همراه با اعلان

مردی برای اصلاح سر و صورتش به آرایشگاه رفت.در بین کار گفتگوی جالبی بین آنها در گرفت٬آنها در رابطه با موضوعات و مطالب مختلف صحبت می کردند.وقتی به موضوع ((خدا)) رسیدند٬آرایشگر گفت:من باور نمیکنم خدا هم وجود داشته باشد.مشتری پرسید:چرا باور نمیکنی؟آرایشگر جواب دادژ:کافیست به خیابان بروی تا ببینی چرا خدا وجود ندارد.به من بگو اگر خدا وجود داشت این همه مریض میشدند؟بچه های بی سرپرست پیدا می شدند؟اگر خدا وجود میداشت نباید درد و رنجی وجود می داشت.نمیتوانم خدای مهربانی را تصور کنم که اجازه میداد این همه درد و رنج وجود داشته باشد.......

مشتری لحظه ای فکر کرد اما جوابی نداد.چون نمی خواست جر و بحث کند.

آرایشگر کارش را تمام کرد و مشتری از مغازه بیرون آمد.به محض اینکه از مغازه بیرون رفت مردی را دید با موهای بلند و کثیف و به هم تابیده و ریش اصلاح نکرده ضاهرش کثیف و به هم ریخته بود.

مشتری برگشت و دوباره وارد آرایشگاه شد و به آرایشگر گفت:میدانی چیست!به نظر من آرایشگرها هم وجود ندارند.

آرایشگر گفت:چرا چنین حرفی میزنی؟من اینجا هستم. من آرایشگرم همین الان موهای تو را کوتاه کردم.

مشتری با اعتراض گفت:نه.آرایشگر ها وجود ندارند.چون اگر وجود داشتند.هیچکس مثل مردی که بیرون است با موهای بلند و کثیف و ریش اصلاح نکرده پیدا نمی شد.

آرایشگر: نه بابا! آرایشگرها وجود دارند.موضوع این است که مردم به ما مراجعه نمی کنند.

مشتری تایید کرد:دقیقا نکته همین است. خدا هم وجود دارد!!! فقط مردم به او مراجعه نمی کنند و دنبالش نمیگردند.برای همین است که این همه درد و رنج در دنیا وجود دارد.
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل   شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

MySite.com صفحه اول انجمن -> داستانهای عبرت آموز

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت